Wii wordt gebruikt als hulp bij het herstellen van brandwonden

Engelse klinieken zijn Nintendo’s Wii gaan gebruiken om mensen met brandwonden te helpen herstellen. Mensen met ernstige brandwonden moeten in een beschermde omgeving langzaam weer gaan bewegen. De Wii is hiervoor ideaal: het stimuleert mentaal en fysiek. Daarbij kan het overal gebruikt worden, dus kunnen patiënten ook een Wii thuis hebben om te blijven trainen. Een Engelse jongen die geraakt is door bliksem heeft ook gebruikt gemaakt van Nintendo’s spelcomputer om er weer bovenop te komen.

Het is al langer bekend dat in Amerika ziekenhuizen de Wii gebruiken om de zieken mentaal en fysiek actief te houden. Ook in veel bejaardentehuizen staat al een Wii om de ouderen gezellig aan het bowlen of tennissen te krijgen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Kijn mensen weer een punt er bij voor de gaming/Console industry IN YOU’R FACE Thompson games helpen mensen inplaats van moorden 😆 .. Wat zoiezo niet bewezen is!

  2.   
    JonsoN's avatar

    Damn Wii..

  3.   
    GutZilla's avatar

    Lekker gratis reclame voor nintendo:P:P:P

  4.   
    -050- Critical's avatar

    je kan dat ding tegenwoordig overal voor gebruiken 😳 straks blijkt het stiekem een defibrilator te zijn lekker met die nunchuck en je controller aan de haal 😆

  5.   
    Mrn.'s avatar

    GutZilla schreef, "Lekker gratis reclame voor nintendo:P:P:P"

    Haha, dat hebben ze zeker goed voor elkaar 😉 .

  6.   
    assassin_MKA's avatar

    HAhahahaa 😆
    Moest in belgie zo zijn 😛