Demo Ninja Gaiden II mogelijk spoedig op Xbox Live

Gisteren kregen we na lange tijd weer stevige actie te zien van Ninja Gaiden II. Het lijkt er nu zelfs op dat Ryu spoedig weer in actie zal komen, want oplettende bezoekers van de Xbox Live Marketplace hebben gemeld dat er een nog niet te selecteren Ninja Gaiden II demo te vinden is, als onderdeel van de GDC 2008 “Bringing it Home” content.

Bij de demo staat op dit moment nog “Coming Soon”, wat hopelijk betekent dat we de demo nog deze week, voor het einde van de Game Developers Conference, kunnen downloaden. Houd Xbox Live en GamersNet dus goed in de gaten om aan je eerste beproeving van Ninja Gaiden II te beginnen.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden II zal begin juni verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  YOEPPIIIEE !! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

 2.   
  RockMan's avatar

  kan niet wachten ๐Ÿ˜†

 3.   
  Aquila169's avatar

  JIHAA!!!!

 4.   
  crying baby's avatar

  ik vindt het jammer dat ik geen xdoos heb maar lijk me tof ๐Ÿ˜†

 5.   
  crying baby's avatar

  doom slayer schreef, "kan niet wachten ๐Ÿ˜† "

  hij komt voorde xdoos doom slayer en die heb je niet !!!!!!!! ๐Ÿ˜›

 6.   
  Jarek's avatar

  ik ga de demo zeker even downloaden als ie uit is