Gamersnet.nl

Gears of War 2 ook verkrijgbaar als Limited Edition

De officiƫle aankondiging en stijlvolle teaser zijn pas net de wereld over gegaan, of er is alweer een nieuwtje te melden over Gears of War 2. De game zal namelijk naast een gewone versie ook als Limited Edition uitgebracht worden. Meer details over de inhoud van deze speciale uitvoering zijn nog niet bekend gemaakt, alleen de twee boxshots zijn op dit moment vrijgegeven.

Gears of War was voor de Xbox 360 al een enorm succes en ook de PC heeft onlangs de strijd van Marcus Fenix mogen ontvangen. Gezien het grote succes van de game doken al snel de eerste geruchten op over Gears of War 2 en ook ontwikkelaar Epic deed nooit geheimzinnig over het feit dat ze een Gears-trilogie willen maken.

Tijdens de GDC-presentatie liet Michael Capps van ontwikkelaar Epic zien dat de Unreal Engine 3 flink verbeterd is. Zo heeft men Ambient Occlusion technology ontwikkeld, waarmee nog realistischere schaduwen mogelijk zijn. Ook zijn de water- en spat-effecten verbeterd en er is gewerkt aan vernietigbare omgevingen en zogeheten soft body physics.

Gears of War 2 zal in november verschijnen voor de Xbox 360.