Ninja Gaiden II verschijnt 3 juni in de VS

Hoewel het er in het eerste deel van Ninja Gaiden al flink aan toeging soms, schijnt deel twee nog veel heftiger te worden. In Ninja Gaiden II kruip jij opnieuw in de huid van Ryu Hayabusa en moet je het menselijk ras redden van de ondergang.

Microsoft heeft tijdens de GDC-presentatie laten weten dat Ninja Gaiden II op 3 juni in de Verenigde Staten zal verschijnen. Een definitieve Europese releasedatum werd nog niet gegeven, maar het ligt in de lijn der verwachting dat de game begin juni bij ons zal verschijnen.

Het zal verder ook mogelijk zijn om eigen filmpjes op te slaan en te uploaden naar Xbox Live, zodat andere gamers jouw hakkende praktijken kunnen aanschouwen.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden II zal begin juni verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hopen maar dat die snel daarna ook in Europa komt. Ben benieuwd naar de trailer hiervan. ๐Ÿ˜€

  2.   
    Aquila169's avatar

    Hopelijk is ie niet veel later in EUropa want deze game wordt echt geweldig geloof ik!!!:):) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€