Nintendo: releasedatum Super Smash Bros. Brawl is pure speculatie

Gisteren verscheen het bericht dat Super Smash Bros. Brawl op 6 juni zou verschijnen. Dit had Nintendo naar zeggen officieel op de Micromania Games Awards in Frankrijk bekendgemaakt. De vork zit echter anders aan de steel. Nintendo heeft namelijk aan de website ComputerAndVideogames gemeld, dat deze datum op pure speculatie berust. Wanneer de game dan wel zal verschijnen, is vooralsnog een raadsel.

  “This is pure rumour and speculation – no announcement has been made.”

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Meer informatie? Lees onze Fast Forward!

 1.   
  nintendo freak's avatar

  please!!! laat hem eerder komen!!!

 2.   
  Koekievreter's avatar

  Hij moet NU komen!!! 👿