Xbox 360-versie Age of Conan een jaar achter op schema

Age of Conan: Hyborian Adventures is een game waarin reusachtige dieren, wrede goden en rauwe omgevingen een grote rol spelen. Deze MMORPG staat bij velen hoog op het verlanglijstje, al ziet het er naar uit dat fans met een Xbox 360 voorlopig nog even geduld moeten hebben.

Tijdens de Game Developers Conference sprak Gaute Godager van ontwikkelaar Funcom over Age of Conan, waarbij hij aangaf dat de Xbox 360-versie van deze avontuurlijke game “ongeveer 12 maanden” na de PC-release zal verschijnen. Godager zei tevens dat volgens hem het combo-systeem van de game ideaal is voor de console en dat de Xbox 360-versie meer content zal krijgen dan de PC variant.

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures zal op 20 mei verschijnen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt in de loop van 2009.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Damn dat is wel lang een jaar wachten. Vraag me af of het dan nog wel zin heeft maar zal toch wel puur voor het geld zijn.

  2.   
    PS3Killer's avatar

    Een jaar?? Hoe kan dit in hemelsnaam nog gebeuren in het hedendaagse game wereldtje.