SunAge krijgt patch v1.08 en nieuwe multiplayer features

Fanatieke gamers met een voorliefde voor strategie kunnen zich al geruime tijd uitleven met de old-skool en 2D RTS-game SunAge. Vandaag is een nieuwe patch voor deze game uitgebracht, versie 1.08 alweer, die enkele handige features met zich mee brengt. Zo heeft men de multiplayer stevig onder handen genomen, de multiplayer interface uitgebreid en geoptimaliseerd, een online in-game Chat Lobby toegevoegd, de samenwerking met firewalls verbeterd, de balans in de game aangepast voor meer strategische diepgang en natuurlijk worden ook vele bugs gefixt dankzij deze patch.

Je kunt de patch downloaden via de officiële website.


SunAge is een RTS, die zich volledig afspeelt in het 2D. Hierdoor neemt Lighthouse Interactive ons helemaal mee terug naar het Red-Alert tijdperk, waarin alle RTS-games nog 2D waren. Ondanks dat het spel zich geheel tweedimensionaal afspeelt, zullen de graphics het uiterste eisen van je computer en is het minstens net zo mooi als de huidige 3D-RTS games.

In SunAge speel je met verschillende facties die in een bloederige oorlog verwikkeld zijn. Beide zijdes hebben niet al te veel verschillende units onder hun hoede, maar zo kan Sunage wel een perfecte balans waarborgen. Nieuw is het resource management-systeem van Sunage. Het zal niet simpel met een karretje het goud van de grond afplukken zijn, maar je zult een netwerk aan moeten leggen om deze grondstoffen te ontginnen. Betere infrastructuur in je leger geeft je erg veel voordelen.

Wil je meer weten over SunAge? Check dan snel onze strategische review!

SunAge is reeds verschenen voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren