Hamertje tik op nieuwe screenshots Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl is in Japan een smash hit geworden. De game is sinds zijn release in januari namelijk al één miljoen keer over de toonbank gevlogen en is daarmee de snelst verkopende Wii-game in het land van de rijzende zon. Wij moeten voorlopig nog wachten op de game en vandaag krijgen we weer een paar nieuwe screenshots te zien.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  laki's avatar

  haha die twee ekimos slaan mario tot gort!

 2.   
  TheDude's avatar

  Leuke screens weer, maar een release voor Europa zit ik meer op te wachten… 🙁

 3.   
  RinusReetRidder's avatar

  Inderdaad, schiet op met die game! 😛

 4.   
  Tom's avatar

  laki schreef, "haha die twee ekimos slaan mario tot gort!"

  De Ice Climbers kunnen ongelooflijk krachtig zijn, indien je weet hoe je ze moet besturen. Ik vond ze echter altijd te gecompliseerd en ben dus lekker bij Falcon blijven haken, goeie ouwe tijd met SSBM.

 5.   
  GutZilla's avatar

  Tharduz schreef, "

  ”laki” schreef, "haha die twee ekimos slaan mario tot gort!"

  De Ice Climbers kunnen ongelooflijk krachtig zijn, indien je weet hoe je ze moet besturen. Ik vond ze echter altijd te gecompliseerd en ben dus lekker bij Falcon blijven haken, goeie ouwe tijd met SSBM."

  Ice Climbers sucks…BTW, veel screens!