Gamersnet.nl

Evolution Studios wil Motorstorm laten domineren

Motorstorm was volgens velen een sterke Europese launchgame van de PlayStation 3. Sinds de release van de game zijn er al meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht, waarmee het één van de meest succesvolle games van Sony’s next-gen console is. Ontwikkelaar Evolution Studios heeft laten weten dat ze “reaction racing voor een lange tijd willen domineren”.

Producer Jed Ashworth gaf wat tekst en uitleg bij de plannen van Evolution Studios, hoewel hij weigerde in te gaan op Motorstorm 2:

Motorstorm schotelt je een overweldigende off-road racing game voor, waarbij je met je voertuig moet zien te overleven in een omgeving van zand, modder, olie en veel actie. Vergeet de standaardregels van racen en de beperkingen van verschillende sterktes, kwalificaties en diverse classes. In MotorStorm strijden alle voertuigen gewoon tegen elkaar! Als speler kies je een vehikel uit de enorme reeks, variërend van motoren tot monster trucks en alles daar tussen in, en ga je de baan op in een ongeremde sprint naar de finish.

Lees ook onze racende review.

Motorstorm is in 2007 uitgebracht voor de PlayStation 3.