Stand-alone Blu-ray speler voor de Xbox 360 in aantocht?

Nadat gisteren al het bericht naar buiten kwam dat Toshiba niet langer het HD-DVD format zal ondersteunen, lijkt alles vandaag verder in een stroomversnelling te raken. Het gerucht doet namelijk de ronde dat Microsoft bezig is om een stand-alone Blu-ray speler voor de Xbox 360 te lanceren. Het apparaat zou al in mei van dit jaar op de markt moeten komen.

Volgens de website Smarthouse hebben insiders bij Microsoft bevestigd dat het bedrijf op dit moment al een werkende stand-alone Blu-ray speler in huis heeft, zodat deze de goedkeuring kan krijgen van de marketing en sales afdeling. Volgens dezelfde bron werkt Microsoft ook al op een nieuwe Xbox 360 variant met een interne Blu-ray speler.

Uiteraard zijn dit nog steeds slechts geruchten en mag je er een gepaste hoeveelheid zout bij nemen. Zeker gezien het feit dat HD-DVD begin dit jaar zelfs nog aardig in de markt stond, tot het moment dat Warner Bros. definitief voor Blu-ray bleek te kiezen.

 1.   
  ckerigon's avatar

  het zou wel een goeie stap zijn van microsoft..

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Scheelt wel dat die hd-dvd nog niet echt doorgebroken is in Europa, anders vet naaien als ze dan ineens ook vol op blu ray over gaan. Zit je daar met je losse hd-dvd speler…

 3.   
  ps3 gek's avatar

  ook fijn voor de mensen die nu HD DVD hebben ๐Ÿ˜†

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  Woehoee meer geld voor sony en de rest van de bluray crew ๐Ÿ˜€

  Op tweakers.net staat ook al een bericht er over. K denk dat het nu echt zover is.

 5.   
  laki's avatar

  gelijk hebben ze daar bij microsoft, HD-DVD is nu echt helemaal dood

 6.   
  cyberman12's avatar

  hadden ze nou maar een hd player in de xbox gedaan ๐Ÿ˜ณ

 7.   
  Neolite's avatar

  geef microsoft groot gelijk om over te gaan op Blu-Ray.( alleen die schijfjes zijn zo duur. ๐Ÿ™ )

 8.   
  Jesse487's avatar

  Ik heb dit altijd al gezegd… Het kon gewoon niet anders, want Microsoft zou een hoop geld verliezen als ze geen gebruik zouden maken van Blu-Ray ๐Ÿ™„