Speel de Frontlines: Fuel of War multiplayer met maximaal 50 spelers

Frontlines: Fuel of War moet volgens THQ een ‘open world’ first-person shooter worden en de game kan al op een behoorlijke groep fans rekenen. Natuurlijk is de multiplayer een onmisbaar fenomeen en dit zal bij Frontlines ook zeker uitgebreid verzorgd worden.

Frank Delise van ontwikkelaar Kaos heeft namelijk bevestigd dat de Xbox 360-versie maximaal 50 spelers zal ondersteunen in de multiplayer. Men heeft blijkbaar het aantal verhoogd na de testfase, aangezien voorheen het maximum aantal spelers 32 was. Over de PC-versie werd geen specifieke mededeling gedaan, maar vooralsnog zal deze versie 64 spelers ondersteunen.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het β€˜front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze beta-preview.

Frontlines: Fuel of War zal op 29 februari verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  ckerigon's avatar

  sappp πŸ˜€

 2.   
  Umbra's avatar

  Klinkt leuk πŸ˜›

 3.   
  -050- Critical's avatar

  lijkt me vet!

  ik vond het spel grafisch een beetje tegenvalleN?
  iemand mee eens? 😳

 4.   
  laki's avatar

  lijkt me wel een leuk spel

 5.   
  tinusjeh's avatar

  )wtw(Critical schreef, "lijkt me vet!

  ik vond het spel grafisch een beetje tegenvalleN?
  iemand mee eens? 😳 "

  voor de pc of de 360 ? voor de pc is hij wel mooi πŸ™‚