Grof geweld en heftige moves in drietal trailers Condemned 2: Bloodshot

SEGA en Monolith Productions werken al tijden hard aan de ontwikkeling van Condemned 2: Bloodshot. De game zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet weer een spannend en vooral sfeervol verhaal gaan brengen. Onlangs is de officiële website gelanceerd, wat het wachten op de release weer iets draaglijker maakt. Vandaag is er een drietal nieuwe trailers vrijgegeven, waarin verschillende gameplay stijlen worden gedemonstreerd.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Wil je meer weten over Condemned 2: Bloodshot? Check dan ook eens onze hands-on preview!

Condemned 2: Bloodshot zal 14 maart uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  PaNNa's avatar

  Haah , zalig..

  Wat verlang ik toch zo naar deze supergame!:)

 2.   
  Pack Leader's avatar

  Lijkt me ook cool… maar hij moet niet echt vernieuwend zijn qwa graphiqs :(.

  Greetings 😉

 3.   
  Darkknight's avatar

  lekker shit erg realistisch dat bevalt met erg

 4.   
  Tadao's avatar

  ooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeh
  short sword xD
  btw creepy standbeelden,was medusa daar?:P
  en de player van die filmpjes was beetje sloom xD
  ach ja,hij word vanzelf wel sneller en kan zijn dattie zo sloom was om de boel te late zien

 5.   
  bubelss's avatar

  zooow !! en dan zijn er mensen mee besig om minder geweldt in games te laten doen nou dit is echt vet 😀 super hopelijk komt ie ook voor de pc ??