Eeuwige roem met de Frontlines: Fuel of War achievements

Voor de grootste E-Peen op Xbox Live moet je natuurlijk constant in de weer zijn met je gamerscore, die je ophoogt met achievements. Frontlines: Fuel of War, gaf ons vandaag al een voorproefje van de achievements, door ze online bekend te maken.

Net als bij elk ander spel verdeelt ook Frontlines 1000 Gamerpoints, ditmaal verspreid over 30 achievements. Twee van de dertig zijn verborgen en vooralsnog onbekend, opvallend is wel dat een van de onbekende achievements je maar liefst nul punten oplevert.

Aanschouw de nieuwe achievements zelf hier.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het ‘front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze beta-preview.

Frontlines: Fuel of War zal op 29 februari verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Wouter's avatar

  Balen dat er maar vijf online-achievements inzitten. Had er wel meer van verwacht. Het spel draait voornamelijk om de Multiplayer. Het is gewoon een soort van nieuwe BF2 voor de 360.

 2.   
  blackzion's avatar

  pff vind deze game maar niets hij komt toch niet op ps3 dusja

 3.   
  Ariose's avatar

  Juist beter dat er maar weinig online achievements inzitten. Online achievements worden toch heel vaak geboost enzo.