Multiplayer demo Frontlines: Fuel of War in maart naar de PC

Frontlines: Fuel of War moet volgens THQ een ‘open world’ first-person shooter worden en de game kan al op een behoorlijke groep fans rekenen. Om zelf eens te ervaren hoe deze stevige shooter aanvoelt, bracht men in december al een singleplayer demo uit voor de Xbox 360 en nog niet zo lang geleden verscheen ook een multiplayer demo op Xbox Live.

THQ heeft inmiddels laten weten dat PC-gamers zeker niet worden overgeslagen, want op 11 maart zal er een multiplayer PC-demo uitgebracht worden. De demo zal gebaseerd zijn op de uiteindelijke versie van de game en schotelt je twee mappen voor, Invasion en Oilfield. Het is niet bekend of deze demo in maart betekent dat Frontlines: Fuel of War iets later zal verschijnen dan de huidige geplande release (29 februari), of dat het gewoon een post-release demo wordt.

Frontlines: Fuel of War logo

Frontlines: Fuel of War is een futuristische first person shooter die zich afspeelt naar aanleiding van hedendaagse gebeurtenissen. Naar aanleiding van een energiecrisis en een wereldwijde depressie vechten twee partijen, de Western Coalition (US/EU) en the Red Star Alliance (Russia/China) een conflict met elkaar uit. Verwacht een vrije wereld waarin je kunt rondrennen en meer dan zestig militaire wapens en voertuigen terwijl je op geavanceerde manieren informatie verzamelt en vecht met een speciaal systeem waarin het β€˜front’ een speciale plaats in neemt.

Lees ook onze beta-preview.

Frontlines: Fuel of War zal op 29 februari verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Enhanced's avatar

  best raar, eerst een game uitbrengen en dan nog even een demo realesen….

 2.   
  ChielB's avatar

  Gebeurt wel vaker, maar het kan ook de suggestie natuurlijk wekken dat de game ook iets later zal verschijnen. Maar daar is nog niets over bekend dus vooralsnog is 29 februari de releasedatum. πŸ™‚

 3.   
  -050- Critical's avatar

  Een multiplayer demo heeft altijd een enorme replay waarde. dus mij maakt het niet uit wanneer hij komt. 8)

 4.   
  BartG's avatar

  Mooizo, ben er zeer benieuwd naar ! πŸ˜€

 5.   
  tinusjeh's avatar

  er was tog al een multiplayer versie ????? de beta versie was multiplayer πŸ™

 6.   
  assassin_MKA's avatar

  Volgende maand al dus πŸ˜›
  maar in maart ga ik eerst assassins creed kope πŸ˜› Frontlines Mss, eerst uitprobere of dat het leuk is.

 7.   
  Ralphieboy14's avatar

  tinusjeh schreef, "er was tog al een multiplayer versie ????? de beta versie was multiplayer πŸ™ "

  Ja maar in de bΓ©ta zaten nog bugs en alles en een enorme recoil! dat hebben ze nu verbeterd, want het is de volledige versie! Ik kon al de volledige versie spelen als eerste van NL die niet van de pers of THQ was want ik deed mee met een userpreview van InsideGamer hehe 8)