Super Smash Bros. Brawl één miljoen keer verkocht in Japan

Super Smash Bros. Brawl is in Japan een smash hit geworden. De game is sinds zijn release in januari namelijk al één miljoen keer over de toonbank gevlogen. Daarmee is het de snelst verkopende Wii game in het land van de rijzende zon. Het is niet het enige Wii spel wat populair blijkt: Wii Sports, Wii Play, Wii Fit en Mario Party 8 gingen het vechtspel voor.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Lashrom's avatar

  Was deze nieuws niet eerder vertoont ?
  Kortom : Wel verdiend verkocht.. Nu maar wachten in EU !

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Toen waren ze hard op weg naar 1 miljoen. 😆 Maar gaat wel lekker, nu dus snel ook effe hier uitbrengen 😀

 3.   
  Uchiha linkz's avatar

  I kheb gehoord dat deze game op double layer dvdtje zal staan,En dat ie we 7,9GB groot is 😀