Nieuwe trailer LotR Online: Shadows of Angmar introduceert Book 12

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, de game gebaseerd op op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings, krijgt zo nu en dan gratis nieuwe content. Zo ook vandaag, want de Book 12 update vervolgt de verhaallijn en bevat nieuwe customsize opties voor je character. Een trailer introduceert de update.


Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

  1.   
    bubelss's avatar

    ziet er niet echt raar uit maar wat is het voor game rolle-playing off rts … ?:P

  2.   
    joramovic's avatar

    MMORPG