Redenen om Ninja Gaiden II te kopen in nieuwe trailer

Hoewel het er in het eerste deel van Ninja Gaiden al flink aan toeging soms, schijnt deel twee nog veel heftiger te worden. In Ninja Gaiden twee kruip jij in de huid van Ryu Hayabusa en moet je het menselijk ras redden van de ondergang. Vandaag hebben we een nieuwe trailer voor jullie, waarin de creative director redenen geeft om de game te kopen.


In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Wil je meer weten over Ninja Gaiden II? Check dan ook eens onze Fast Forward!

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Zo die gast heeft zich vaak gesneden tijdens het scheren 😆 brandwonden? Ik vind het ook vreemd dat je voor deze video geen leeftijd hoeft in te vullen. Is best agressief die stukje gameplay tussen door. 😉

 2.   
  TheDude's avatar

  Vette game, toffe kerel maar hij moet echt eens de moeite nemen om Engels te leren.

 3.   
  Xtremie's avatar

  JeeZ! ze zouden es een pc versie moeten maken 😮 nice game!

 4.   
  antonie112's avatar

  die ga ik kope!! 🙄