Wii Sports 2 in de maak?

In een interview met Shigeru Miyamoto, de man achter Mario, Zelda en vele andere Nintendo franchises, heeft in een interview Wii Sports 2 genoemd. De vraag was over het joggen in Wii Fit en waarom dat niet in Wii Sports zat. Miyamoto antwoordde:

“As we didn’t know if there was going to be a Wii Sports 2 at the time or not, I gave the director a call and said to him, ‘This idea’s really good, and since there’s no official word on Wii Sports 2, could we have it for Wii Fit?’

Deze quote suggereert dat er mogelijk een Wii Sports 2 in ontwikkeling is, alleen dat we er nog niet van weten. Heeft Miyamoto per ongeluk zijn mond voorbij gepraat? We houden je op de hoogte.

 1.   
  MauriceV's avatar

  Welke sporten komen er dan in ?

 2.   
  RockMan's avatar

  ik hoop weer boxen.
  die was leuk 8)

 3.   
  GutZilla's avatar

  Sorry, maar ik ben niet van plan om hier meer dan een tientje voor neer te leggen…z zouden hem net als wii play bij een controller kunnen doen. Maar het spel gaat er snel vervelen.

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  ja maar wii sports was een soort demo en ik denk dat wii sports 2 helemaal anders wordt ๐Ÿ˜€

 5.   
  Gulzt's avatar

  Zo kun je het lezen… maar
  uit een eerder interview met myamoto vertelde hij dat er geen wii sports 2 in de maak is, en dat die er ook niet zal komen. Ik zou dus niet te hoopvol zijn.. als je al zit te wachten op een wii sports 2…

 6.   
  ckerigon's avatar

  voor 5 euro haal ik hem ๐Ÿ˜ณ

 7.   
  G-cheat's avatar

  ik hoop dat het ooit nog komt want wii sport is al ๐Ÿ™‚ dus wat word dat dan!?