Officiële website Condemned 2: Bloodshot online

SEGA en Monolith Productions werken al tijden hard aan de ontwikkeling van Condemned 2: Bloodshot. De game zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3 en moet weer een spannend en vooral sfeervol verhaal gaan brengen. Vandaag is bekend gemaakt dat de officiële website gelanceerd is om eens een spannend kijkje in de wereld van Condemned 2 te kunnen nemen.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Wil je meer weten over Condemned 2: Bloodshot? Check dan ook eens onze hands-on preview!

Condemned 2: Bloodshot zal 14 maart uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  Neolite's avatar

  Lijkt me eerlijk gezegd soms iets te rustig. 🙁

 2.   
  NL Very Lazy's avatar

  okeej boring:P

 3.   
  NL Godfather's avatar

  lol kom niet verder dan die talen op die website 😆

 4.   
  TheDude's avatar

  De keuze voor VS gaat bij mij niet goed, maar UK Engels lukt wel om verder naar de site te gaan. 🙂

 5.   
  MauriceV's avatar

  Effe kijken ! 🙂

 6.   
  PaNNa's avatar

  Even een kijkje nemen , kan ik misschien nog iets nieuws oppikken.