Overclocked voorzien van een Europese releasedatum

Games en geweld zijn altijd al een hot issue geweest. Toch kan het ook anders dan alleen maar fysiek geweld en dat willen de makers van Overclocked bewijzen. Een spannende psychologische thriller en veel stof tot nadenken moeten van Overclocked een meeslepende en indrukwekkende game maken. Vandaag is bekend gemaakt dat de game, na enig uitstel, vanaf 2 mei in de Europese winkels zal liggen.

Overclocked schotelt je een probleem voor dat net zo diepgaand als standaard is: geweld. De game speelt zich af tijdens een catastrofale onweersstorm die over New York raast en je krijgt een ware thriller voor ogen. Je speelt een pshychiater van het Amerikaanse leger die bezig is met het onderzoeken van de herinneringen van diverse personages. Begeef je op het grensgebied van herinnering en illusie, dromen en werkelijkheid, daders en slachtoffers en ontdek de diepere betekenis van het fenomeen geweld.

Overclocked zal op 2 mei uitgebracht worden voor de PC.

  1.   
    NL Very Lazy's avatar

    nooit van gehoord:P

  2.   
    NL Godfather's avatar

    NL Very Lazy schreef, "nooit van gehoord:P"

  3.   
    TheDude's avatar

    Nou ja nooit….weinig. 😉 Die demo laatst was Duits dus die maar laten zitten. Ben wel benieuwd naar deze game dus hopelijk nog een Engelse demo binnenkort.