Banjo Kazooie 3 op schema voor een release in december?

Het is een tijd lang angstvallig stil geweest rondom de game Banjo Kazooie voor de Xbox 360. Eind vorig jaar werd voor de fans al gelukkig bekend gemaakt dat de game niet geannuleerd is en inmiddels lijkt het er zelfs op dat we Banjo Kazooie 3 dit jaar nog kunnen verwachten.

Shane Kim, de grote man bij Microsoft Game Studios, sprak tijdens een interview over de game. Hierbij meldde hij dat de nieuwe Banjo Kazooie-game straks een grote hit zal zijn tijdens de feestdagen. Als Kim het dus bij het rechte eind heeft, kunnen we Banjo Kazooie 3 eind dit jaar al uit de winkelrekken halen.

Banjo Kazooie 3 zal zich af gaan spelen ná de gebeurtenissen van het vorige deel, Banjo Tooie. De game zal daarbij gewoon voortborduren op de vertrouwde Banjo-formule, verwacht dus geen ingrijpende veranderingen. Wel biedt de game een nieuwe vorm van multiplayer, die anders wordt dan die van Tooie. Daarbij zul je met Banjo terugkeren in bekende levels, die intussen wel door de tand des tijds zijn aangetast uiteraard. Daarbij zal het Jiggy systeem weer van de partij zijn, met ook hier een kleine twist.

Banjo Kazooie 3 verschijnt mogelijk eind dit jaar voor de Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Doe mij maar Banjo Fourie, of Fiveie

  2.   
    NL Very Lazy's avatar

    wat een naamxD

  3.   
    Neolite's avatar

    wat is nouw die grote microsoft titel die gecancelled was. 😕

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Lijkt me echt vet als die dan al uit komt!

  5.   
    gamer07nl's avatar

    Eindelijk een platform game voor de Xbox 360. Echt tof ga deze zeker halen