Achievements Army of Two vrijgelaten op het web

Zoals het tegenwoordig bij elke game wordt gedaan, heeft ook Army of Two zijn achievements al laten zien. Army of Two geeft de gebruikelijke 1000 Gamerpoints weg, verspreid over maar liefst 37 verschillende achievements. Voor diegene die liever nog zelf een hoop ontdekken, zijn er ook nog zes verborgen achievements.

Hier kun je alvast een blik op de verse achievements werpen.

Army of Two is een strategische actiegame en gaat, zoals de titel al doet vermoeden, om het samenspel van twee personen. Dit kan natuurlijk in de coöperatieve modus, splitscreen of online, maar ook in je eentje. EA Montreal heeft namelijk heel veel tijd gestoken in de kunstmatige intelligentie van niet alleen de vijanden, maar ook je teamgenoot. Niet langer loopt hij door je vuurlijn, tegen obstakels aan of zonder dekking. Met de nieuwste generatie consoles en de techniek die daar achter schuilt, is het mogelijk om een natuurgetrouwe en onbeslissende AI te ontwikkelen voor een game.

Daarnaast zal de game ook veel speciaal ontwikkelde co-op elementen bevatten, waaronder de Aggro-meter. Deze meter lijkt op het ‘aggro’ principe uit MMO games, waarbij het van invloed is welke speler het meeste dood en verderf zaait, het vaakst schiet enzovoorts. De vijand zal dit herkennen en zich focussen op de speler die het grootste gevaar oplevert. Dit biedt de andere speler waarmee je samenspeelt echter de kans om te flankeren. En is de Aggro-meter helemaal vol? Dan kan je de Overkill-modus activeren, een tijdelijke boost waarbij je twee keer zoveel schade kunt aanrichten en over ongelimiteerde munitie beschikt. Hierdoor kan je het je teamgenoot makkelijker maken om stealth kills uit te voeren.

Wil je meer weten over Army of Two? Check dan snel onze Fast Forward!

Army of Two zal in maart verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Er zitten er wel een paar tussen waar je volgens mij best lang mee bezig bent. 🙄

 2.   
  NL Very Lazy's avatar

  dees lijkt mij egt zo vet:P:D

 3.   
  Neolite's avatar

  Kan niet wachten tot ie uit is. de eerste game dit jaar, waarbij ik van de stoel af flikker zodra ik een trailer of screenshot zie. 🙂

 4.   
  RockMan's avatar

  zooo mooi spel 😀

 5.   
  MauriceV's avatar

  VET 🙂