Lost Planet multiplayer demo nu op PlayStation Network

Vanaf vandaag is een multiplayer demo van Lost Planet: Extreme Condition van PlayStation Network te downloaden, mits je Japanner bent. Met de demo kun je samen met zeven andere spelers online deathmatch spelen. Je PSN account regio aanpassen naar het Verre Oosten volstaat uiteraard ook nu.

In Lost Planet is de Aarde inmiddels niet meer bewoonbaar en dus wijkt de mensheid uit naar EDN-III. Het klimaat is daar echter zeer koud, maar daar staat tegenover dat er een thermische vloeistof, T-Eng, te vinden is, die erg goed voor ons mensen is. De inheemse bevolking die onder de naam Akrids door het leven gaat, is het er echter alles aan gelegen om deze stof uit onze handen te houden. Zo ontstaat een gigantische filmische strijd temidden van met ijs bedekte rotsen en besneeuwde vlakten tussen mens en Akrid. Het gure klimaat dient zich hierbij als derde vijand aan, waar serieus rekening mee dient te worden gehouden.

Lost Planet: Extreme Condition is al geruime tijd uit op de Xbox 360 en PC. De PS3-versie volgt op 31 maart.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Kort stukje verhaal , maar ziet er mij niet slecht uit.

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    In pc-versie is er bijna nooit servers. Soms wel 1 of 2 👿

  3.   
    Babostainer's avatar

    mmm zal het is downloaden

  4.   
    stormtrooper's avatar

    Lijkt me wel vet, maar online moet hij wel goed zijn anders haal ik hem jiet 😮 😕

  5.   
    Lashrom's avatar

    Jeez, waarom Japanese PSN .. Wordt echt pissig.. Altijd in Japan gaat het voor, wanneer koen er eens Demo’s dat niet in USA of Japan uitkomt behalve Europa ! Maar maak wel een Japanese account.. Maakt nie uit.. Although vind ik deze game wel ietsje minder !

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Lashrom schreef, "Jeez, waarom Japanese PSN .. Wordt echt pissig.. Altijd in Japan gaat het voor, wanneer koen er eens Demo’s dat niet in USA of Japan uitkomt behalve Europa ! Maar maak wel een Japanese account.. Maakt nie uit.. Although vind ik deze game wel ietsje minder !"

    Ik heb ook een amerikaans, japans en europees account. Ik haal bijna niets van de japanse af. Ik had hem aangemaakt voor de gt5 demo die was weggehaald uit de store toen ik hem had aangemaakt 😡 . 😆 heb ik weer.

    Dit spel spreekt me niet echt aan, maar kan ik wel even downloaden. 🙂

  7.   
    RockMan's avatar

    ps3 gek schreef, "

    ”Lashrom” schreef, "Jeez, waarom Japanese PSN .. Wordt echt pissig.. Altijd in Japan gaat het voor, wanneer koen er eens Demo’s dat niet in USA of Japan uitkomt behalve Europa ! Maar maak wel een Japanese account.. Maakt nie uit.. Although vind ik deze game wel ietsje minder !"

    Ik heb ook een amerikaans, japans en europees account. Ik haal bijna niets van de japanse af. Ik had hem aangemaakt voor de gt5 demo die was weggehaald uit de store toen ik hem had aangemaakt 😡 . 😆 heb ik weer.

    Dit spel spreekt me niet echt aan, maar kan ik wel even downloaden. 🙂 "

    ga ik ook doen…

  8.   
    NL Very Lazy's avatar

    doe mij maar pcxD