Super Smash Bros. Brawl hard op weg naar één miljoen verkochte exemplaren

Super Smash Bros. Brawl lijkt in Japan al hard op weg naar één miljoen verkochte exemplaren, want in de eerste vier dagen na de release heeft de game al 700.000 keer de toonbank gepasseerd. De verwachting is dan ook dat deze Wii-topper later deze week al de grens van één miljoen kopieën zal passeren.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  amai

 2.   
  ckerigon's avatar

  ik had niks anders verwacht 😛

 3.   
  PRO Uzumyo's avatar

  geen verrassing is gewoon een fantastich werk van een fantastich game maker! 😀 😉

 4.   
  PanHay's avatar

  Eumg :O

 5.   
  PaNNa's avatar

  Strak, in zo’n periode..

 6.   
  RinusReetRidder's avatar

  Damn nu al een miljoen. Is wel idioot veel. 😆