Nieuwe trailer Condemned 2: Bloodshot

Condemned 2 werd enkele weken geleden al uitgesteld naar maart van dit jaar, 14 maart om precies te zijn. Van deze griezelgame, die uitkomt op de Xbox 360 en de PlayStation 3, is wederom een trailer verschenen, namelijk een tweede Forensic Science-trailer.

In Condemned 2: Bloodshot speel je wederom de rol van Ethan Thomas, een voormalig medewerker van de Serial Crimes Unit. Als blijkt dat je partner vermist is, word je weer aangenomen. Tijdens de gevechten zal je kunnen beschikken over diverse vuurwapens, maar ook melee-gevechten zijn weer van de partij. Daarnaast zal er een nieuw systeem van defensieve en offensieve combo’s ontwikkeld worden.

Om het mysterie van Condemned 2: Bloodshot op te lossen, krijg je een geheel vernieuwde set met forensische tools tot je beschikking. De gebeurtenissen uit het verleden hebben van Ethan een gebroken man gemaakt. Hij moet vechten tegen zijn verleden en kan daarbij elk element uit zijn directe omgeving gebruiken om te overleven. Verder zal de game ook weer een uitgebreide online multiplayer krijgen, waarvan Sega heeft gezegd dat de Deathmatch modus de meest brute close-combat ervaring uit het FPS-genre zal worden.

Condemned 2: Bloodshot zal 14 maart uitgebracht worden voor de PS3 en Xbox 360.

 1.   
  JonsoN's avatar

  hmm,, ziet er goed uit.. ik word er alleen niet veel wijzer van…

 2.   
  Kilerden's avatar

  okeej, intro en einde was langer dan het filmpje zelf,

  maar wat je zag, ziet er best mooi uit.

 3.   
  Neolite's avatar

  grafisch prima in orde 8) , alleen wat moet je hier nou mee. 😛

 4.   
  stormtrooper's avatar

  wat een vaag filmpje!

 5.   
  bubelss's avatar

  ziet er wel mooi uit… het is zeker bijna het zelfde als dark messiah

 6.   
  PaNNa's avatar

  Puur detail op de dode 😆 , zal een mooie game zijn!

 7.   
  Darkknight's avatar

  erg nice lijkt redelijk egt 8)