Eerste verkoopdag Super Smash Bros. Brawl zorgt voor lange wachtrijen

Sinds vandaag is het voor de Japanners zover: Super Smash Bros. Brawl ligt daar in de winkels. Het slechte nieuws van dit verhaal is echter dat men grote tekorten verwachtte, waardoor fans van de game al vroeg stonden te wachten bij hun favoriete winkel. Volgens de eerste verhalen zouden wachtrijen van meer dan 500 mensen geen uitzondering zijn en stonden de eerste fanatiekelingen om tien voor vijf in de ochtend al vooraan in de rij.

[SCREENSHOTS]

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Waarom ben ik daar niet.. Kwil ik brawl xD

 2.   
  Carmen07's avatar

  Pfoe, je zou maar als 500e in de rij aansluiten. ๐Ÿ˜›

 3.   
  ikketjuh's avatar

  Zoiets zie ik niet zo snel in europa gebeuren.
  Maar in Japan kan ales ๐Ÿ˜‰

 4.   
  asianck's avatar

  Hehehe, de Amerikaanse versie is mine 8D

 5.   
  Neolite's avatar

  dit vind ik wel heel erg overdreven, hebben ze daar nog nooit gehoord van online shopping ofzo. ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  ehh online shopping bestond al in japan toen wij het hier in Nederland neit eens konden uitspreken ๐Ÿ˜›

  Als je een spel in de winkel zelf haalt heb je daar meer kans, omdat in tegenstelling tot hier de ”winkel mensen” voorrang hebben op de ”online mensen” omdat de kans dat je meer koopt dan eigenlijk nodig is veel groter is in een winkel dan op een internet site (extra omzet)

 7.   
  Neolite's avatar

  wieriemaster schreef, "ehh online shopping bestond al in japan toen wij het hier in Nederland neit eens konden uitspreken ๐Ÿ˜›

  Als je een spel in de winkel zelf haalt heb je daar meer kans, omdat in tegenstelling tot hier de ”winkel mensen” voorrang hebben op de ”online mensen” omdat de kans dat je meer koopt dan eigenlijk nodig is veel groter is in een winkel dan op een internet site (extra omzet)"

  ik neem die kans liever dan zo lang in de rij staan voor een spelletje ๐Ÿ˜‰

 8.   
  perryv's avatar

  zijn er zo veel levenloze japanners ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜›

 9.   
  Neolite's avatar

  perryv schreef, "zijn er zo veel levenloze japanners ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜› "

  is nog maar een fractie ๐Ÿ˜›

 10.   
  PRO Uzumyo's avatar

  neolite schreef, "

  ”perryv” schreef, "zijn er zo veel levenloze japanners ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜› "

  is nog maar een fractie ๐Ÿ˜› "

  japaners GET A LIFE!!!