3D Realms bezig met laatste details Duke Nukem Forever

Ontwikkelaar 3D Realms is momenteel druk bezig met het werken aan de laatste details van Duke Nukem Forever, zo verklaarde art director Tramell Isaac. Zodoende lijkt het er op dat de shooter wellicht richting de eindfase van het ontwikkelen gaat. De game is een ware mythe geworden dankzij een lang traject van ontwikkelen en onduidelijkheden, maar mede dankzij de in-engine en in-game teaser van vorig jaar, hebben fans weer wat hoop gekregen.

Isaac vertelde het volgende tijdens een interview:

    “Well, we’re doing a lot of polishing of set pieces, environments, and characters. The majority of the feedback was positive, which was great. The more critical responses were helpful as well because we have time to make adjustments.”

Duke Nukem Forever moet volgens de laatste geruchten dit jaar gaan verschijnen, al lijkt niemand er vooralsnog op te rekenen gezien de geschiedenis van de game.

Duke Nukem Forever verschijnt mogelijk dit jaar voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ben benieuwd of DNF er echt zal komen. Als ze al aan het werken met details zijn mag er ook wel eens een gameplay trailer ofzow komen. 🙂

  2.   
    Xiquzor's avatar

    Laatste details? en we hebben haast ng niets gezien van deze titel 😮

  3.   
    MauriceV's avatar

    laatste details …waarom dan geen trailer ofzo 😕

  4.   
    ChielB's avatar

    Ze zijn blijkbaar aan het oppoetsen en dus dingen aan het verfijnen. En ze zullen wel zo hun redenen hebben om nog erg geheimzinnig te blijven doen… 😉

  5.   
    Neolite's avatar

    Na al deze tijd weet ik niet meer wat ik van DNF moet verwachten 8)

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    oee moet ik hebben:O alste er is koop ik em op de 360 🙂