Amerikaanse releasedatum Gran Turismo: Prologue bekend

Sony heeft vandaag bekend gemaakt op haar officiële weblog dat Gran Turismo 5: Prologue op 17 april beschikbaar zijn in Amerika. Een Europese releasedatum is nog niet bekend. Gran Turismo 5: Prologue zal te koop zijn op Blu-Ray schijf voor 40 dollar of te downloaden via het PlayStation Network.

Gran Turismo 5: Prologue is een voorproefje op het volledige Gran Turismo 5, dat voorlopig nog in ontwikkeling is. In de game zitten al 40 bolides. De game loop op zestig frames per seconde en dat met 1080p-beeldlijnen. Eiger Nordwand, London City Track en Suzuka zijn de tracks waarop geracet kan worden. Er kan in de gebruikelijke richting en de tegenovergestelde richting gereden worden en daarnaast is het mogelijk om op de circuits andere routes te volgen.

Lees ook onze Fast Forward!

Gran Turismo 5: Prologue is een voorproefje op het originele Gran Turismo 5 en verschijnt exclusief voor de PlayStation 3.

 1.   
  mrxthereal's avatar

  40 dollar voor een prologue, das bestwel belachelijk naar mijn mening, kzat eerder te denken rond de 20/30 euro koers.

 2.   
  VanishNL's avatar

  mrxthereal schreef, "40 dollar voor een prologue, das bestwel belachelijk naar mijn mening, kzat eerder te denken rond de 20/30 euro koers."

  dat is ook rond de 30 euro met de koersen nu 😉

 3.   
  PS4owner's avatar

  dat vind ik nog steeds veel geld voor een prologue het had beter iets van 15 euro mogen zij

 4.   
  ps3 gek's avatar

  Ik ga de prologue niet kopen. Helaas was de demo verwijderd toen ik een japans account aanmaakte. Ik zal dus nog wel even moeten wachten. Het ziet er echt zo verschrikkelijk mooi uit!!! 😮 Ik koop hem ook met een racestuur. Jullie niet? 🙄

 5.   
  mrxthereal's avatar

  yves_the_man schreef, "

  ”mrxthereal” schreef, "40 dollar voor een prologue, das bestwel belachelijk naar mijn mening, kzat eerder te denken rond de 20/30 euro koers."

  dat is ook rond de 30 euro met de koersen nu 😉 "

  Meestal maken die koersen que hardware/ software weinig uit, games in amerika zijn ook gewoon stukken goedkoper (omgerekend) dan hier. Neem nu het laatst uitgebrachte Patapon (van de makers van Locoroco) die daar voor 20 dollar werd uitgebracht en je hier alweer voor 20 euro kunt vinden.

 6.   
  ps3 gek's avatar

  mrxthereal schreef, "

  ”yves_the_man” schreef, "[quote=”mrxthereal”]40 dollar voor een prologue, das bestwel belachelijk naar mijn mening, kzat eerder te denken rond de 20/30 euro koers."

  dat is ook rond de 30 euro met de koersen nu 😉 "

  Meestal maken die koersen que hardware/ software weinig uit, games in amerika zijn ook gewoon stukken goedkoper (omgerekend) dan hier. Neem nu het laatst uitgebrachte Patapon (van de makers van Locoroco) die daar voor 20 dollar werd uitgebracht en je hier alweer voor 20 euro kunt vinden.[/quote]

  In de playstationstore wordt alles netjes omgerekend hoor 🙄