Zes nieuwe screenshots Universe at War: Earth Assault

Universe at War: Earth Assault is onlangs uitgekomen op de PC. Als nabrander en hebben we echter nog een zestal screenshots ontdekt. Binnenkort kun je de review verwachten op GamersNet.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Wil je weten of Universe at War: Earth Assault iets voor jou is? Check dan snel de demo!

Universe at War: Earth Assault is op 25 januari verschenen voor de PC. De Xbox 360 versie volgt later.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gappower's avatar

  Ziet er niet zo leuk uit 🙄

 2.   
  JonsoN's avatar

  lijkt me kut… 🙄

 3.   
  Neolite's avatar

  deze screenshots hebben hele lage resolutie dus ze zien er veel minder uit, Zoek maar is een gameplay trailertje op van pc versie( het liefts de HD versie).