Meer details Mario Kart Wii bekend gemaakt

Mario Kart Wii wordt één van de veelbelovende Wii-titels van het nieuwe jaar. Naast de eerdere onthulling dat er ook motoren in de game speelbaar zijn, bleef het aantal onthullingen omtrent deze game erg beperkt. Het magazine NMAG maakt in haar nieuwste uitgave echter weer wat details bekend. Deels bekende details, deels nieuwe weetjes.

Zo zullen er zestien oude en zestien gloednieuwe circuits in de game te vinden zijn en elke coureur kent een eigen voertuig. Naast de reeds onthulde coureurs is ook naar buiten gebracht dat Baby Peach en Boo beschikbaar zijn om mee te racen. Daarnaast zal ook het fenomeen “snaking” weer mogelijk zijn om jezelf van extra boosts te voorzien.

Mario Kart Wii beschikt over alles wat je van een Mario Kart-titel verwacht; veel kleurige figuurtjes uit het Mario-universum, een aantal knotsgekke banen met dito mogelijkheden om af te snijden en elkaar van de sokken te rijden en natuurlijk erg veel power-ups. Nieuw aan dit deel is dat het online te spelen is via de Nintendo Wi-Fi Connection.

Mario Kart Wii zal in het tweede kwartaal van 2008 uitgebracht worden.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Toch altijd wel verslavent dat Mario Kart 😆

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    inderdaad deze game is best verslavend 😀 😛

  3.   
    tg92's avatar

    maak van dat bestl maar erg maar dan moet j et wel met vrienden spelen

  4.   
    GutZilla's avatar

    WTF! Baby Peach! vet…… 8) 8) 8)

  5.   
    gappower's avatar

    Dit word een zalig game!!!