Devil May Cry 4-hype bereikt hoogtepunt met nog eens zes nieuwe screenshots

Nog maar anderhalve week, dan zal Devil May Cry 4 eindelijk in de winkelschappen liggen. De demo is inmiddels verschenen op Xbox Live en het PlayStation Network en voor degenen die daar nog niet genoeg aan hadden, presenteren we jullie nu nog zes nieuwe screenshotjes.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze Fast Forward!

[SCREENSHOTS]

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    GutZilla's avatar

    Ik heb de poster die bij de noeuwe PU zat…echt UBER 8) 8) 8)

  2.   
    Mick.W's avatar

    Zelfde gebieden als de demo. Maar dankzij de demo vind ik dit echt een erg goed spel.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Hippe screenshots , de demo was fantastisch :).

  4.   
    JonsoN's avatar

    als de besturing niet zo kut is op pc als zijn voorganger, ga ik hem zeker halen..:) en als dat wel zo is… moeten ze een controller bij het spel verkopen…:D