Alan Wake vanaf februari weer volop in de schijnwerpers

Alan Wake is een langverwachte titel die vorig jaar helaas werd uitgesteld. Sinds april 2007 hebben we geen nieuw beeldmateriaal gezien en ook op de E3 en Tokyo Game Show schitterde het spel door afwezigheid.

In februari vindt echter de Game Developers Conference plaats in San Jose, Californië, en vanaf dat moment zou de game om de paar weken weer wat screenshots en trailers moeten gaan verschaffen, om weer in de spotlight te komen. Robbie Bach van Microsoft heeft er in ieder geval al veel vertrouwen in:

    “…were saving a lot of stuff for GDC, which is where we plan on showing off some big titles such as Halo Wars and Alan Wake”

Wanneer de releasedate nou precies is, dat is nog onduidelijk.

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Alan Wake zal in 2008 verschijnen voor de PC (Windows Vista) en Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Vista 😥 👿

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Lijkt me nie zo leuk 😮

  3.   
    Jarek's avatar

    dat is niet zo mooi .. de games beginnen vista only te worden

  4.   
    Daiben's avatar

    Tijd voor de xp crackers om wat xp crackjes te make

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Vroeg of laat word tog alles Directx 10.. Of het nou nu of straks is maakt op zich niet zo veel uit..