Versla vurige demonen in de nieuwe trailers van Devil May Cry 4

Begin februari is het zo ver, dan zal de langverwachte game Devil May Cry 4 uitkomen. Inmiddels is Xbox Live voorzien van een demo en ook de Amerikaanse PlayStation Store heeft de demo in huis. Vandaag krijgen we twee demonische, nieuwe trailers te zien van deze game.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze Fast Forward!

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  TheDude's avatar

  Die demo was heerlijk, smaakt al naar meer! Vette game! 😀 8)

 2.   
  Ika Q's avatar

  TheDude schreef, "Die demo was heerlijk, smaakt al naar meer! Vette game! 😀 8) "

  Demo was zeer heerlijk idd. Had zelfs wat filmpjes van opgenomen.

 3.   
  Tadao's avatar

  hier hebbik op gew8:P

 4.   
  RinusReetRidder's avatar

  Damn, demo helemaal gemist. Zo te horen het downloaden wel waard dus? 8)

 5.   
  PaNNa's avatar

  Mooie trailer.. dit zal ook een of andere topgame worden:)

 6.   
  GutZilla's avatar

  Uber Toll!!!