Manhunt 2 zeer waarschijnlijk toch geband in Engeland

Vorige maand leek het er op dat het controversiele Manhunt 2 alsnog zou verschijnen in Engeland. De zaken lijken nu weer omgekeerd te zijn want de beslissing om toch een al dan niet gecensureerde versie van Manhunt 2 in de schappen te krijgen zal met grote waarschijnlijkheid overruled gaan worden door het hooggerechtshof in Engeland. Het ziet er wel naar uit dat we in Nederland wel kunnen gaan ‘genieten’ van deze game.

De beklemmende sfeer uit het eerste deel dat het koude zweet over je rug liet lopen keert terug, net zoals de stealthy gameplay. Je wilt immers niet gespot worden tijdens je lugubere en gewelddadige moorden, die ditmaal nog intenser en erger in beeld gebracht worden. Het verhaal krijgt een andere wending waardoor je plots in de voeten van Daniel Lamb komt te staan. Onze vriend Daniel is samen met Leo Kasper de enige overlevende na een geheim experiment dat totaal verkeerd is verlopen. The Pickman Project, de organisatie achter dit experiment, zal alles uit de kast halen om te voorkomen dat je de waarheid naar buiten brengt.

Verder zal de versie voor de Nintendo Wii, die speciaal door Rockstar Toronto wordt verzorgd, natuurlijk een heleboel effectieve besturingsmanieren kennen waarmee je je tegenstanders om zal kunnen leggen. Denk aan het doorsnijden van iemands keel met de Wiimote, het doorboren van een ruggengraat met de nunchuck of het wurgen met beide controllers.

Manhunt 2 is in Amerika verschenen voor de PlayStation 2, Nintendo Wii en PlayStation Portable. Een Europese releasedatum is nog onduidelijk.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Doe toch niet zoveel moeite voor een game 😡 Hmm echt zulke gasten kan ik niet uitstaan waarom zoveel moeite als je een prachtig technologisch aparaat hebt dat heet het INTERNET en Ebay mensen halen gewoon daar hun games vanaf maar ik weet niet of het dan werkt op de console want alles is Regio verbonden denk ik 😳

  2.   
    Tadao's avatar

    Gaming4Ever>NL
    sshhht
    strax wille ze da ook nog bannen XD
    maar ik bennet metje eens.
    trouwens,ik vind dat mensen het zelf mogen bepalen.
    en manhunt 1 is ongeveer net zo erg als 2 hoor ik steeds,dus wrm 2 banne en 1 nie?

  3.   
    Hellcast's avatar

    Hey, laten we Manhunt 2 bannen omdat dat geweld niet kan
    straks worden er nog meer krankzinnige acties vertoond net als bij WoW waarbij de een de ander in de fik steekt en daar het spel de schuld van geeft 😕 , kom op man doe leeftijd controles bij de winkels punt 😉

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ik heb een idee eigelijk is het gewoon niet te doen maar het gaat als volgt.

    Laat iedere gamer(die dat wil) in Nederland een grote test aflegen en kijk waar zijn/haar grensen ligen en hoe ze erop reageren als ze games spelen met puur (hardcore) geweld of horror en laten ze daarna een goedkeuring bewijs krijgen dat ze tegen dat soort games kunnen en wetend dat het alleen maar in een spel kan. Laat het bewijsje zien als je dat soort game wilt gaan kopen een de verkooper. Want iedereen heeft anderen grenzen en ik vind het ook zo stom dat ze Eén grens stellen voor gamers zelf voor degene die weten dat dit soort geweld alleen maar kan in video games maar wat ik net zei dit is eigelijk niet te doen helaas 8)

  5.   
    Cirdan's avatar

    mja, je hebt oude mensen die gewoon niet beter weten.

  6.   
    PaNNa's avatar

    Komaan zeg, die mensen weten niet wat ze missen :roll:.

  7.   
    GutZilla's avatar

    Games moeten worden gezien als kust…dan wordt nix verboden.

  8.   
    JonsoN's avatar

    lache, heb et eerste deel in londen gekocht, , 😆

  9.   
    Pack Leader's avatar

    Zonde als het gebanned word, tis een tof spel, vooral grappig als je zin hebt om hersenloos te doden. Lekekr om je agressie even kwijt te raken.

    Greetings 😉

  10.   
    tg92's avatar

    zo overdreven

  11.   
    kasper1221's avatar

    als je hem echt zo graag wil laat je hem toch met het vliegtuig uit een land komen waar ze het wel hebben of je download hem zoizo warom zou je een spel verbanne in een land

  12.   
    kasper1221's avatar

    Cirdan schreef, "mja, je hebt oude mensen die gewoon niet beter weten. "

    die mensen mogen geen spellen spelen omdat ze vroeger aangepraat zijn dat games slecht zijn 😛