Demo Devil May Cry 4 morgen op Xbox Live; week later op PSN

Begin februari is het zo ver, dan zal de langverwachte game Devil May Cry 4 uitkomen. Veel fans kijken al tijden vol ongeduld uit naar een demo, die tot op heden nog op zich laat wachten. Inmiddels heeft Capcom duidelijkheid gegeven door zelf met een officiële verklaring te komen.

Morgen, op 24 januari, zal Xbox Live voorzien worden van een demo. De Europese PlayStation Store zal een week later, op 31 januari, aan de beurt zijn. De Amerikaanse PlayStation Store is wel gewoon morgen aan de beurt.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze Fast Forward!

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  blackzion's avatar

  nice nice nice kan al niet wachten om men ps3’tje aan te steken en te dowenn

 2.   
  Jostii's avatar

  me 2 😛

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  me 3 ?? 😛

 4.   
  PaNNa's avatar

  O, daar zat ik echt op te wachten :).

 5.   
  GameAC's avatar

  ik dacht al, waarom zou de xbox de demo eerder krijgen, maar het is gewoon de EU store. Alles komt later naar de EU, standaardregel bij Sony

 6.   
  Tha Destiny's avatar

  zijn de minimale systeemeisen voor de pc al bekent?(A)