Dino`s onder het mes op nieuwe screenshots van Turok

Begin volgende maand zullen we weer aan de slag kunnen met dino’s in de first person shooter Turok . De demo is vorige week al verschenen, vandaag hebben we een nieuw setje screenshots voor je.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

[SCREENSHOTS]

Turok zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  0llie's avatar

  In het begin verwachtte ik heel veel van deze titel.Maar de demo stellde mij echt teleur.Deze laat ik aan mij voorbijgaan.

 2.   
  )GN(-Erik's avatar

  Op deze screens zie ik geen dino’s onder het mes hoor ๐Ÿ˜• Kunnen jullie geen betere titels verzinnen ๐Ÿ˜†

 3.   
  ps3 gek's avatar

  Ik vond de demo daarintegen wel erg leuk. De grotten waren minder, maar wanneer ik in de jungle terecht kwam dacht ik aan Jurassic park. Echt moooi die dinos tussen het gras. ๐Ÿ˜† Alleen het is wel stom dat er ook nog eens van die soldaten tussen lopen die jou kapot schieten wanneer jij een dino aan het mollen bent. ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Koekievreter's avatar

  Ziet er gruwelijk vet uit ๐Ÿ™‚

 5.   
  SjaakSnel's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Op deze screens zie ik geen dino’s onder het mes hoor ๐Ÿ˜• Kunnen jullie geen betere titels verzinnen ๐Ÿ˜† "

  screen 5

 6.   
  teuntjuh's avatar

  mooie shots!
  lijkt me een leuke game,
  is ie voor de pc en zijn de systeemeisen al bekend?

 7.   
  Tadao's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Op deze screens zie ik geen dino’s onder het mes hoor ๐Ÿ˜• Kunnen jullie geen betere titels verzinnen ๐Ÿ˜† "

  tis dan ook een uitdrukking