Dark Sector griezelt en gruwelt in een nieuwe trailer

De ontwikkeling van Dark Sector loopt niet helemaal op rolletjes voor sommige gamers. Eind 2006 werd bekend gemaakt dat de PC versie geschrapt was en op de laatste Leipzig Games Convention kregen we te horen dat de game niet v贸贸r begin 2008 zou verschijnen. Inmiddels is het begin 2008 en wachten we met smart op een precieze releasedatum. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren.

Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector zal waarschijnlijk in maart dit jaar verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    firro's avatar

    Ziet er zeker goed uit!

  2.   
    Darkknight's avatar

    soort resident evil en dat beviel goed vooral deel 4 en laat deze game nou er op lijke dat ik deze zeker ga halen benen aan stukken snijden koppen laten rollen echt geweldig laat staan dat de makers zo enthousiast zijn 馃榾 8)

    voor mij een game om zeker in de gaten te houden!

  3.   
    tinusjeh's avatar

    niet eens voor de pc 馃槬 馃槬 jammergenoeg of hij komt later uit in het jaar voor de pc het ziet er egt geweldig er uit voor een horror/thriller game 8)

  4.   
    Indotastic's avatar

    Dit word echt een vet spel. Ik zag wel een beetje Gears Of War style…..wel relaxt. 馃槅

  5.   
    Neolite's avatar

    ik vind dat blade ding echt heel vet. 馃檪 en dan vooral dat geschreew van die tegenstanders die je daarmee net bewerkt hebt. 馃檪

  6.   
    TheDude's avatar

    Zonde dat de PC-versie niet meer komt, maar dit ziet er wel weer heel vet uit. 8)

  7.   
    Fantasymage's avatar

    Dat wapen is ziek vet 馃榾

  8.   
    RinusReetRidder's avatar

    Vet met dat mes zo lomp hakken 馃槅

  9.   
    matthijs 2088's avatar

    niet iets voor mij 馃槙