2008 Fast Forward: World of Warcraft: Wrath of the Lich King


Bijna tien miljoen zielen zijn op dit moment verslaafd aan het fenomeen dat World of Warcraft heet. Iedereen hongert naar meer content en Blizzard zal dat dit jaar gaan verschaffen in de vorm van een tweede uitbreidingspakket, getiteld The Wrath of the Lich King.

Hero classes, Siege weapons, levelcap
Sinds het begin der tijden staat er op de In Development-pagina van de Europese website van de game dat Blizzard Hero Classes en Siege Weapons zou gaan implementeren. De vele patches voor het origineel brachten deze niet en ook The Burning Crusade, de eerste expansion, liet dit afweten. The Wrath of the Lich King biedt het eindelijk wel. Siege weapons zijn grote voertuigen, denk aan katapulten en dergelijke, die in de Battlegrounds staan opgesteld. Op deze manier moet The Wrath of the Lich King weer een nieuwe boost aan de Player versus Player-gameplay in de game geven, net zoals de Arena’s in The Burning Crusade dat deden.

Verder is het dan eindelijk tijd voor de Hero classes. Blizzard heeft de levelcap van zeventig naar tachtig verhoogd, waar de meeste spelers weer een tot twee maanden over zullen doen. Wanneer je eenmaal level tachtig bent, zul je verschillende speciale doelen kunnen voltooien, om vervolgens de Death Knight-klasse vrij te spelen. Ik hoef je niet te vertellen dat dit zeer exclusief zal worden en het zeker het nodige aanzien van andere spelers zal gaan geven.

[SCREENSHOTS]

Northrend, Inscription
Waar The Burning Crusade het nieuwe gebied The Outland toevoegde aan de game, heeft The Wrath of the Lich King een ijslandschap genaamd Northrend voor ons in petto. Dit gebied bevindt zich, in tegenstelling tot The Outland, gewoon op de kaart van Azeroth, en is een eiland dat tussen Kalimdor en The Eastern Kingdoms in ligt, in de zee ten noorden van de Maelstrom. Arthas, de Lich King en degene waar het om draaide in Warcraft III: The Frozen Throne, is het baasje hier en verwacht zeker een vette endgame raid dungeon rondom hem.

Blizzard zal namelijk de hardcore spelers erg veel nieuwe content gaan bieden, maar het is nog afwachten of dat ook geldt voor de lagere levels. Waar de eerste add-on nog de Draenei voor de Alliance en de Blood Elves voor de Horde toevoegde aan het scala rassen, waardoor veel gamers weer de motivatie kregen om opnieuw te gaan levelen, lijkt het erop dat The Wrath of the Lich King het meest interessant zal worden voor degenen die veel tijd doorbrengen in dungeons en battlegrounds. Op zich geen onoverkomelijk minpunt, aangezien iedereen vroeg of laat wel dat tachtigste level zal behalen.

Tot slot zal de uitbreiding nog een nieuwe profession toe gaan voegen, genaamd Inscription. Inscription kan gezien worden als Enchanting, maar dan niet voor wapens en equipment, maar voor spells, abilities en andere aanvallen. Hiermee kun je je spells customizen en versterken. Denk dan aan meer damage, minder mana-, energy- of ragekosten of een kortere laadtijd.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King moet in 2008 gaan verschijnen voor de PC.

 1.   
  Pack Leader's avatar

  Kan niet wachten ๐Ÿ˜€ deze ga ik zeker halen, dit jaar is een nederladner de eerste lvl 80 :P.

  Greetings ๐Ÿ˜‰

 2.   
  tinusjeh's avatar

  ik vindWorld of Warcraft zelf niks aan maar voor de diehard World of Warcraft speler is het wel leuk ๐Ÿ™„

 3.   
  Umbra's avatar

  Phoe, tegen dat ik The Burning Crusade heb ‘uitgespeeld’, zal deze ook weer in prijs verlaagd zijn, dus extra hard levelen om ervoor te zorgen dat ik op de eerste rij sta bij het ‘openen’ van Northrend (hopelijk doen ze weer een world event net zoals bij het openen van het dark portal).

 4.   
  Hellcast's avatar

  Blizzard weet wat zij fout heeft gedaan, laat het dit keer met een pakkend begin goed gaan en gewoon players rewarden om het te spelen bijvoorbeeld een vet item of een collectable, ze hebben het geld dus doe iets speciaals Blizzard !

 5.   
  MauriceV's avatar

  Pack Leader schreef, "Kan niet wachten ๐Ÿ˜€ deze ga ik zeker halen, dit jaar is een nederladner de eerste lvl 80 :P.

  Greetings ๐Ÿ˜‰ "

  denk je dat echt ???
  ik ga het ook proberen ๐Ÿ˜†

 6.   
  laki's avatar

  ik hoop dat ie snel komt!

 7.   
  Ralphieboy14's avatar

  GIEF WotLK!!

 8.   
  PS3Killer's avatar

  mauricejuhhh schreef, "

  ”Pack Leader” schreef, "Kan niet wachten ๐Ÿ˜€ deze ga ik zeker halen, dit jaar is een nederladner de eerste lvl 80 :P.

  Greetings ๐Ÿ˜‰ "

  denk je dat echt ???
  ik ga het ook proberen ๐Ÿ˜†
  "

  Dat word 24/7 spelen dan
  ๐Ÿ˜€

 9.   
  xizaaR's avatar

  PS3Killer schreef, "

  ”mauricejuhhh” schreef, "[quote=”Pack Leader”]Kan niet wachten ๐Ÿ˜€ deze ga ik zeker halen, dit jaar is een nederladner de eerste lvl 80 :P.

  Greetings ๐Ÿ˜‰ "

  denk je dat echt ???
  ik ga het ook proberen ๐Ÿ˜†
  "

  Dat word 24/7 spelen dan
  ๐Ÿ˜€ [/quote]

  idd ๐Ÿ˜‰