Knotsgekke capriolen op je brommer op screens NitroBike

De laatste tijd worden er veel combinaties afgelegd in de gamewereld. Vandaag hebben we nog zo’n gare combinatie voor je: NitroBike! Dat is een badass motor, met nog veel meer badass nitro erin. Hyperactieve racesessies gegarandeerd!

[SCREENSHOTS]

NitroBike is een exclusieve Wii game waarbij het vooral draait om racen op je gepimpte motor en daarmee zo snel mogelijk de finish behalen. Dat kun je gezelllig met z’n vieren splitscreen doen, of met z’n zessen online. Naast racen en zoveel mogelijk halsbrekende stunts uithalen, kun je ook lekker gaan motorbowlen. Voor die mode, is eigenlijk geen uitleg nodig. Maar als je echt van nitro en motors houd, dan houd je van NitroBike.

NitroBike zal op 7 februari verschijnen, exclusief voor de Nintendo Wii.

Meer NitroBike

  1.   
    Capp's avatar

    beetje slechte graphics voor de WII 8) ๐Ÿ˜•

  2.   
    Darkknight's avatar

    Battlegamer schreef, "beetje slechte graphics voor de WII 8) ๐Ÿ˜• "

    de graphics zijn toch niet geweldig voor de wii?

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Deze screens hebben toch al eerder op deze site gestaan?

    ANyway. Het ziet er niet uit:P

  4.   
    jungler's avatar

    jup , idd het ziet er nie uit

  5.   
    Alias's avatar

    vind ut dr slecht uitzien, voor de wii kun je dr echt wel betere graphics uit hale

  6.   
    VanishNL's avatar

    dat mag idd wel beter voor de wii ๐Ÿ™

  7.   
    Rock-in's avatar

    Inderdaad, het is behoorlijk vierkant. Het had veel beter gekund, zeker als men iets aan het idee wil doen, dat de Wii geen grafisch vermogen heeft. Dat zal de Wii tot zekere hoogte wel hebben, maar tegenover de PS3 en de Xbox360 maakt de Wii geen schijn van kans. Aangezien men de verkoop van de Wii nog meer wil stimuleren, zullen hier zeker wat aan moeten. Want ze zullen op de lange termijn zeker klanten gaan verliezen aan de concurrentie als het hier op aan komt.

  8.   
    JonsoN's avatar

    ik blijf erbij dat de Wii tot nu toe alleen nog maar kutspellen heeft… op een paar na dan… deze ziet er ook niet uit.. de spellen zijn “denk ik” wel vermakelijk, ,alleen worden ze na een paar keer spelen in een hoekje gedumpt…