Stonehenge uitbreiding voor Hellgate: London op maandag

Het eerste deel van de Hellgate Chronicles zal op maandag beschikbaar worden gesteld voor abonnees. In deze uitbreiding mag je Stonehenge een bezoekje gaan brengen. Daar vind je nieuwe quests, monsters en dungeons. Ook zit er een grote update in deze uitbreiding waardoor de UI sterk verbeterd wordt, de skills beter gebalanced zijn en er nu een PvP duelling arena is.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Er zullen drie facties in de game zitten, te weten Hunter, Cabalist en Templar die je de vrijheid en flexibiliteit bieden om het op te nemen tegen de demonische hordes.

Verder zal Hellgate: London een extra uitgebreide online modus kennen. In principe is de online modus gratis, maar tegen een vergoeding van 9,95 dollar per maand kan je een Elite-gamer worden en het spel uitbreiden tot een heuse Massive Multiplayer (MMO) game. Hiermee krijg je diverse exclusieve voordelen, zoals een uitgebreidere inventory, meer characters, extra gamemodi en de mogelijkheid om gildes op te richten en raids uit te voeren.

Een handleiding nodig naar sluiten van de Hellgate? Lees onze review!

Hellgate: London is verschenen voor de PC.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren