PlayStation Store voorzien van nieuwe demo’s

In navolging van Xbox Live is vandaag ook de Europese PlayStation Store voorzien van een demo van FIFA Street 3. Daarnaast kunnen gamers met een PlayStation 3 ook online terecht voor een demo van de basketbalgame NBA ’08 en tevens is er weer nieuwe content voor Folklore en Guitar Hero III verschenen.

Een bezoekje aan de Amerikaanse Store kan ook zeker de moeite waard zijn, want daar staat inmiddels een demo van de dino-shooter Turok online en ook zijn er twee nieuwe tracks voor MotorStorm te downloaden.


FIFA Street 3 keert terug in een kleurige, cartoonistische gedaante waarin het uitvoeren van extreme straatvoetbalkunsten centraal staat. De game bevat achttien nationale teams waarmee je lustig kan voetballen, maar ook is er een Street Challenge mode waar je een personage kan aanmaken en deze naar legendarische voetbalstatus moet brengen. Dit gebeurt onder andere door het winnen van uitdagingen en het verbeteren van je reputatie. Gaandeweg zal je verschillende locaties tegen komen, van urban pleintjes in Zuid-Afrika tot veldjes op daken in Azië.

FIFA Street 3 verschijnt op 22 februari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de DS.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    FIFA Street niet echt mijn soort game, ga die Turok demo wel eens checken. 8)

  2.   
    NightHawk's avatar

    damn, die demo van fifa street 3 gisteravond nog gespeeld, echt wat een kutspel, helemaal waardeloos

  3.   
    gappower's avatar

    ga hem vznavond uitproberen. Ik denk dat het een goed spel is ! 🙂

  4.   
    Cirdan's avatar

    en de demo van The Club??