Lex Luthor gestrikt voor voice-acting Dark Sector

Dark Sector is één van de vele games van dit moment waar veel van verwacht wordt. Helaas kregen fans van deze stevige actiegame al een paar keer minder goed nieuws te verwerken, want eind 2006 werd bekend gemaakt dat de PC-versie geschrapt was en tijdens de afgelopen Games Convention in Leipzig werd al aangekondigd dat de game pas begin 2008 het levenslicht zal zien.

Na al deze tegenslagen is het moment dan bijna daar dat we van deze game kunnen genieten. D3Publisher laat vandaag weten dat ze Michael Rosenbaum, bekend als Lex Luthor in de serie Smallville, hebben gestrikt om de stem in te spreken van hoofdpersonage Hayden Tenno.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren.

Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector zal in het eerste kwartaal van dit jaar verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    NL Very Lazy's avatar

    geeen zin om te veel te lezen lex luthor van superman?:P

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Geweldig, Lex Leuter was vroeger al m’n favo bad guy… 😆