Devil May Cry 4 deze maand nog voorzien van demo

Begin februari is het zo ver, dan zal de langverwachte game Devil May Cry 4 uitkomen. Veel fans kijken al tijden vol ongeduld uit naar een demo, die tot op heden nog op zich laat wachten. Toch lijkt het er op dat we de demo deze maand nog kunnen verwachten, zo blijkt uit een promotie op een Amerikaanse teaser-website.

Op de site is te lezen dat op 31 januari, over twee weken dus, een demo van Devil May Cry 4 op Xbox Live en het PlayStation Network zal verschijnen. Capcom wilde niet reageren op deze datum, maar een donderdag is natuurlijk een ideale dag om voor beide systemen een demo uit te brengen en het valt ook nog mooi een ruime week voor de launch van de game. Over een PC-demo is vooralsnog niets bekend.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Wil je meer weten over Devil May Cry 4? Check dan snel onze Fast Forward!

Devil May Cry 4 zal 8 februari verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    touchdown's avatar

    ik weet nog niet zeker of ik van dit soort spellen hou dus dan toch maar even de demo downloaden, wat eigenlijk toch wel ideaal is zo koop je niet zo vaak een spel waarvan je dacht dat je die toch maar niet had moeten kopen. 😉 🙂

  2.   
    Menno Schellekens's avatar

    Ik heb ook nog nooit met Devil May Cry rond gespeeld, dus kijk zeker uit naar de demo! 😀

  3.   
    GameAC's avatar

    mooi, kan ik kennis maken met de DMC serie, nu ook nog snel een LBP demo

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Ik houd niet van dit soort spellen, maar ik vind ze wel altijd mooi gemaakt:P

  5.   
    Carmen07's avatar

    Zal wel weer extreem moeilijk zijn, wacht wel even de reviews af want zo heel moeilijk vindt ik ook weer niks 😆

  6.   
    tinusjeh's avatar

    effe checke dan 😛