Demo FIFA Street 3 nu beschikbaar op Xbox Live

Electronic Arts heeft zojuist een demo van FIFA Street 3 online gezet op de Xbox Live Marketplace. Een ideale kans dus om zelf eens te ervaren of deze nieuwste FIFA Street-game in jouw ‘straatje’ past.

Een demo voor de PlayStation 3 wordt ook spoedig verwacht. Het is op dit moment echter nog onduidelijk of we deze vandaag nog zullen aantreffen, of dat we er nog iets langer op moeten wachten.


FIFA Street 3 keert terug in een kleurige, cartoonistische gedaante waarin het uitvoeren van extreme straatvoetbalkunsten centraal staat. De game bevat achttien nationale teams waarmee je lustig kan voetballen, maar ook is er een Street Challenge mode waar je een personage kan aanmaken en deze naar legendarische voetbalstatus moet brengen. Dit gebeurt onder andere door het winnen van uitdagingen en het verbeteren van je reputatie. Gaandeweg zal je verschillende locaties tegen komen, van urban pleintjes in Zuid-Afrika tot veldjes op daken in Azië.

FIFA Street 3 verschijnt op 22 februari voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de DS.

  1.   
    Headdy NL's avatar

    ff downloaden en proberen ik verwacht er niet te veel van dan kan het nog goed zijn.

  2.   
    Tha Destiny's avatar

    Deze game lijtk me toch echt ongeloofelijk slechter dan de vorige delen 🙁

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Wow, dat is onverwachts. Ben benieuwd!

  4.   
    Neolite's avatar

    vind het er niet uitzien, kom op zeg tegenwoordig kan toch veel beter. 8)

  5.   
    joramovic's avatar

    de grafix zijn echt wel slecht ja voor een game met een grote bekendheid. Maar ze hebben nog tijd om daar wat aan te sleutelen. Gameplay vind ik eigenlijk ook niet echt super, beetje te rommelig en te veel herhaling, dit zou gaan vervelen na een tijd. demo dirkekt trg gewist, zou ik zeker niet kopen.

  6.   
    GameAC's avatar

    mooi, ook op PSN, downloading now. Ik moet zeggen dat ik de vorige 2 delen niks bijzonders vond, dit zal ik vast ook niet echt leuk vinden