Maximale score en nieuwe screenshots Super Smash Bros. Brawl

Als er één game is waar werkelijk alle Wii-bezitters naar uit kijken, dan moet dat Super Smash Bros. Brawl zijn. Hoewel er nog veel onduidelijkheid bestaat omtrent de Europese release van deze game, maakt het Japanse magazine Famitsu het wachten zeker niet makkelijker.

Eind deze maand kunnen Japanners al met Brawl bezig en Famitsu beloonde de game met een maximale score van veertig punten. Alle vier de redacteuren kende het spel een tien toe, wat zeker een veelbelovende start is. Daarnaast duiken er vandaag ook weer een paar nieuwe screenshots op, waarbij we niet geheel verrassend Sheik als speelbaar character spotten.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

 1.   
  nintendo freak's avatar

  een must have voor iedere wii bezitter!

 2.   
  jort13's avatar

  Die moet ik hebben!!!!!! 😀

 3.   
  Kaassouffl3's avatar

  Aan die screens te zien is het spel toch wel af? Waarom is het dan week uitgesteld in Japan?