Ontwerp een achievement voor Ninja Gaiden 2

Achievements zijn al tijden erg in trek bij Xbox 360-gamers. Om hier op in te spelen heeft Team Ninja een leuke actie bedacht voor Ninja Gaiden 2. Deze keer kun je namelijk zélf een achievement verzinnen, waarbij Team Ninja de leukste/beste zal uitkiezen en deze in de game verwerken.

Op het GameScoreBlog kan je tot uiterlijk 24 januari jouw suggestie posten, inclusief naam, eventueel artwork, gamerscore en omschrijving. Wie weet zie je straks jouw achievement terug in de game.


In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Leuk idee. Al is de kans natuurlijk klein dat jouw achievement er in komt. 🙂

 2.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Leuk voor de fans, 8)

 3.   
  Carmen07's avatar

  Hmm ben vast niet crea genoeg hiervoor. 😛

 4.   
  gamer07nl's avatar

  Vet hoorr. Maar ga daar iet aan meedoen. Geen zin 🙂