Turok-demo nu te downloaden van Xbox Live Marketplace

Begin volgende maand zullen we weer aan de slag kunnen met dino’s in de first person shooter Turok . Om alvast in de stemming te komen, is vandaag een 1,17GB grote demo van de game op Xbox Live gezet.


Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Vet! ๐Ÿ˜€

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  hoe is hij ? ben benieuwd k weet nog op de N64 had k een shooter best vet was die.

 3.   
  TheDude's avatar

  Geen idee nog, duurt eventjes nog. Maar ik heb hier wel veel vertrouwen in. De eerste paar op de N64 waren zeker erg sterk. Denk dat deze game ook wel tof wordt met al die dino’s. 8)

 4.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Downloaden ๐Ÿ˜€

 5.   
  Koen's avatar

  Ik heb hem gedownload en ik vind hem wel vet. Gewerensysteem werkt een beetje als Halo 3. De traditionele pijl en boog zitten er nog bij. Erg vet om daarmee een dino in zijn nek te schieten waarbij hij bloed als een rund en nog wat spartelt voordat hij sterft ๐Ÿ˜†

 6.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Koen schreef, "Ik heb hem gedownload en ik vind hem wel vet. Gewerensysteem werkt een beetje als Halo 3. De traditionele pijl en boog zitten er nog bij. Erg vet om daarmee een dino in zijn nek te schieten waarbij hij bloed als een rund en nog wat spartelt voordat hij sterft ๐Ÿ˜† "

  Het zouw me niet verbazen als Jack Thompson, dit gaat zijn als dierenmishandeling ๐Ÿ˜›

 7.   
  JonsoN's avatar

  Bumshakalakabum schreef, "

  ”Koen” schreef, "Ik heb hem gedownload en ik vind hem wel vet. Gewerensysteem werkt een beetje als Halo 3. De traditionele pijl en boog zitten er nog bij. Erg vet om daarmee een dino in zijn nek te schieten waarbij hij bloed als een rund en nog wat spartelt voordat hij sterft ๐Ÿ˜† "

  Het zouw me niet verbazen als Jack Thompson, dit gaat zijn als dierenmishandeling ๐Ÿ˜› "

  hehe:D