Trofeetjes halen interactiever in Super Smash Bros. Brawl

In Super Smash Bros. Melee was het altijd een leuk bezigheid om je hele collectie trofeetjes aan te vullen en al je begeerde coins ervoor in te leveren. Vandaag zagen we plotseling wat screens langskomen die weer een hele andere, interactievere vorm van trofee’s verzamelen introduceren in de nieuwe Super Smash Bros: Brawl.

Nu is het niet meer de bedoeling om trofee’s te vinden (hoewel dat ook nog mogelijk blijft), maar om ze echt te unlocken met behulp van enkele challenges. Zodra je een challenge voltooit gaat het betreffende glazen doosje in de muur der trofee’s open en is je nieuwe trofee goed zichtbaar. In Super Smash Bros. Brawl is er ook nog eens een nieuwe vorm van trofee bijgekomen: muziek. Muziek uit games of van bepaalde themes welteverstaan. Het wordt steeds leuker.

Als je geen zin hebt om je aan de challenges te houden, kun je ze laten voor wat het zijn, wil je echter wél de trofee, dan kun je op zoek gaan naar een hamer. Hoewel hamers schaars zijn, zijn ze uiterst nuttig, je kunt ze namelijk gebruiken voor het inrammen van een glazen doosje, waarna de trofee erachter ook de jouwe zal zijn.

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

[SCREENSHOTS]

Lees ook nog eens onze Fast Forward van Super Smash Bros. Brawl.

Super Smash Bros. Brawl verschijnt in de loop van 2008 voor de Wii.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren