Chris Taylor onthult Supreme Commander: The Experimentals

Hoewel de expansion Supreme Commander: Forged Alliance pas een paar maanden uit is, en een Xbox 360-versie van het origineel binnenkort nog verwacht wordt, is er al een tweede uitbreiding voor Supreme Commander aangekondigd. Tijdens de Consumer Electronics Show 2008 heeft Chris Taylor onthuld dat er gewerkt wordt aan het expansion pack The Experimentals.

Supreme Commander: The Experimentals is geen heel omvangrijke uitbreiding, maar het voegt aan alle facties enorme experimentele units toe. Een experimental unit-only pack dus. Wanneer The Experimentals zal verschijnen en voor welke prijs, is nog niet bekend gemaakt.

Supreme Commander start met het verhaal waarin al meer dan duizend jaar drie vijandige groepen in een hevige oorlog verwikkeld zijn om te strijden voor hun eigen idealen. Er is geen weg van compromissen: er kan maar één groep overleven. Getiteld als The Infinite War (de oneindige oorlog) heeft deze verwoestende oorlog zich uitgebreid naar een eens zeer vredig sterrenstelsel. De haat tussen de groeperingen is alleen nog maar toegenomen.

Na eeuwen van gevechten is de strijd voor de heerschappij op een cruciaal punt belandt. Onder jouw strategisch commando en leiderschap zal slechts één groep gaan overheersen. Zal je zegevieren en jouw ras laten domineren? Of leid je ze rechtstreeks naar de ondergang en een totale uitroeiing?

Lees ook onze strategische review!

Supreme Commander is inmiddels verschenen voor de PC en eind vorig jaar volgde ook nog de uitbreiding Forged Alliance. De Xbox 360-versie van Supreme Commander verschijnt begin 2008.

  1.   
    Neolite's avatar

    mooi, zat al weer te wachten op een uitbreiding van Supreme commander, kan er gewoon geen genoeg van krijgen. 8)

  2.   
    none's avatar

    een zeer goed spel maar hij staat nooit in een top 20 van 2007 , terwijl het zeker de beste strategie was