Boze dino’s en heftige gevechten in nieuwe trailer van Turok

Begin volgende maand zullen we weer aan de slag kunnen met dino’s in de first person shooter Turok. Om alvast een beetje te wennen aan deze monsters kun je je vanaf nu al vergapen aan T-rexen en de omgeving waarin deze vijanden rondwandelen in de vorm van een nieuwe trailer.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De PC-versie volgt mogelijk iets later.

 1.   
  Nuckey's avatar

  Ziet er zeer netjes uit. ๐Ÿ™„

 2.   
  TheDude's avatar

  Geen top-graphics maar kan er zeker mee door. Sfeertje en setting maken toch een hoop goed. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Ziet er wel aardig uit.

 4.   
  Tha Destiny's avatar

  Nee deze game is echt een /fail voor mij, het thema spreekt me gewoon niet aan.

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  aan dit filmpje te zien is een 64 mb video kaart nog genoeg dus dan kan ik deze nog wel spelen ๐Ÿ˜‰

 6.   
  dilara3's avatar

  waarom duurt het downloaden zo lang ????
  8) 8)